Een kom erwtensoep zal ongetwijfeld door veel Nederlanders worden gezien als dé wintersoep. Waar je misschien denkt dat er niet veel verschillende recepten zijn voor het maken van een erwtensoep heb je het toch bij het verkeerde eind. Er zijn vele recepten bedacht, die eigenlijk stuk voor stuk best wel de moeite waard zijn om een keer te proberen. Eén van de recepten die hierbij bedacht zijn is een Oosterse erwtensoep. Je hoeft dus niet naar de chinees of een ander restaurant, maar kunt deze Oosterse erwtensoep zelf in eigen keuken bereiden. Om deze erwtensoep te kunnen serveren is het uiteraard van belang dat je de juist ingrediënten in huis haalt. Dit recept is compleet beschreven met de ingrediënten die je nodig hebt en de stappen die gevolgd moeten worden om een lekker soep op tafel te kunnen zetten.
Om een goede Oosterse erwtensoep voor 4 personen te kunnen bereiden is het uiteraard van belang dat je alle ingrediënten in huis hebt en dat je de stappen van dit recept nauwkeurig volgt. Om dit recept te kunnen bereiden heb je een staafmixer nodig of een zeef, een grote pan en uiteraard een lepel om te kunnen roeren. Dit gerecht kan gemaakt worden in 1,5 á 2 uur en is heerlijk om te serveren voor je gezin, maar uiteraard ook voor al je andere gasten. Een tip is om de soep al een dag van te voren te maken. De smaken van de ingrediënten zullen dan beter in de soep trekken, waardoor de smaak nog beter zal worden. Uiteraard is dit geheel aan jezelf.
Klara
1 november 2016 @ 08:13
Genieten van deze Oosterse soep